10 AliExpress Toppers – Katten Spulletjes, Gadgets, Hebbedingetjes

AliExpress Koopjes Blog

Voor leuke, handige, grappige en nieuwe producten die je op AliExpress kunt kopen ben je hier op AliExpress Koopjes op het juiste adres. In onze shop vind je altijd de leukste koopjes en in het blog vind je de meest uit het oog springende dingen die we op AliExpress zijn tegen gekomen.

Het AliExpress Koopjes blog is splinternieuw maar zal zeer regelmatig worden bijgewerkt met de leukste koopjes. Schrijf je dus gelijk even in voor de AliExpress Koopjes nieuwsbrief zodat je voortaan als eerste op de hoogte bent.

10 AliExpress Topppers – Katten Spulletjes, Gadgets, Hebbedingetjes

Voor katten en poezen zijn talloze artikelen te vinden op AliExpress. De leukste spulletjes hebben wij hieronder voor je op een rij gezet. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke katten artikelen die je op AliExpress kunt kopen dus er zal zeker een vervolg komen met nog veel meer katten hebbedingetjes.

Hilarische knuffel in de vorm van een vis

Alle katten zijn gek op vis en in deze knuffels is ook nog eens kattenkruid verwerkt. Dus echt een mega combinatie waar je kat zich echt urenlang mee zal kunnen vermaken! De vissen zien er zeer realistisch uit en je kunt kiezen uit wel 10 verschillende vissoorten. Ze zijn verkrijgbaar in 20 cm, 30 cm en 40 cm en de grootste maat kost rond de 3 euro.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken en check ook zeker even de foto’s in de reviews.

Comfortabel hangmatje voor je kat

Met dit hangmatje creëer je een rustig comfortabel verstopplekje voor je kat. Het fijne van dit hangmatje is dat het heel eenvoudig te bevestigen is en dat het helemaal geen extra ruimte inneemt. Het is gemaakt van een zachte, stevige stof en zorgt voor een veilig en warm plekje om lekker in weg te kruipen. Ze kosten nog geen 6 euro en zijn te bestellen in het zwart of grijs.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

GPS Tracker voor huisdieren

Met deze GPS tracker voor katten weet je voortaan altijd waar je kat zich bevindt. De tracker is waterdicht en wordt geleverd met een in maat verstelbaar halsbandje. Door een app op je telefoon te installeren, kun je de wandelgangen van je kat nagaan en kun je hem altijd weer terug vinden. Je kunt zelfs zien hoe hard hij loopt.

Door middel van de GeoFence functie kun je aangeven in welk gebied je kat mag komen en zodra hij buiten dit gebied gaat, krijg je hiervan een alert op je telefoon. De batterij gaat lang mee en zodra deze bijna leeg is krijg je hiervan ook een alert. Je hebt nog wel een (prepaid) SIM kaart en SD kaart nodig zodat de tracker gegevens en alerts naar je telefoon kan sturen en deze kan opslaan. Voor nog geen 40 euro weet je voortaan waar je kat allemaal uithangt.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Halsband met camera

Altijd al willen weten wat je kat buiten allemaal doet? Met deze camera maak je, je eigen wildlife video. Met een volle batterij kun je tot wel 1,5 uur filmen. Het halsbandje is in maat verstelbaar, dus past bij iedere kat. Voor het opslaan en bekijken van de filmbeelden heb je nog wel een SD kaart nodig, deze wordt niet meegeleverd. Je kunt de halsband met camera kopen voor nog geen 18 euro.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Op afstand bestuurbare muis

Met deze remote control muis kun je lekker vanaf de bank met je kat spelen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende muizen. Ook leuk om iemand die bang is voor muizen eens flink te laten schrikken. De afstandsbediening werkt op 2 AAA batterijen en worden niet meegeleverd. De prijs ligt rond de 3 euro.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Speeltoren voor katten

Met deze speeltoren kan je kat urenlang zoet zijn. De toren bestaat uit 3 lagen en is zo gemaakt dat het steeds de aandacht van je kat zal trekken. Het stimuleert de activiteit en het grote voordeel van dit speeltje is dat je kat er zelfstandig mee kan spelen als jij niet thuis bent en dat voor maar 5,80 euro.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Knus slaaphuisje voor katten

Lekker warm en knus kattenmandje in de vorm van een muis. Op de foto kun je het niet goed zien maar bij de ogen hangen ook nog twee pluche ballen om mee te spelen. Hij kost iets meer dan 15 euro en de afmetingen zijn 50x40x21 cm.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Grappige Laserpen

Bijna ieder kattenbaasje heeft wel een laserpen in huis maar wat deze laserpen extra leuk maakt is natuurlijk dat het lichtje in de vorm van een muis is. Waarschijnlijk overbodig om te zeggen maar net zoals alle laserpennen moet je het lichtje niet op de ogen richtten. Hij kost 1 euro en een paar cent.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Gepersonaliseerde ID Tag met naam en telefoonnummer

Een persoonlijk naamplaatje met eigen naam en telefoonnummer voor nog geen 2 euro. Verkrijgbaar in meerdere vormen en maten. Tijdens het bestellen zie je een veldje staan waar je een bericht voor de verkoper kunt schrijven. Het enige wat je hier hoeft in te vullen is de gewenste: NAAM + TELELFOONNR + GESLACHT.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Elektrisch roterende vlinder of vogel

Met deze elektrische vlinder of vogel, zal zelfs de meest luie kat weer in beweging komen. Geen kat zal dit bewegende speeltje kunnen weerstaan. Het werkt op 1 AA batterij en deze is niet inbegrepen. Hoop speel plezier voor maar 1,50 euro.

Klik hier om het artikel op AliExpress te bekijken.

Nog meer leuke koopjes vindt je in het AliExpress Koopjesoverzicht en het AliExpress Koopjes Blog.

AliExpress is de grootste online webwinkel ter wereld en wordt ook in Nederland en België steeds populairder! Ze hebben wereldwijd zelfs meer dan 100 miljoen klanten.

Heb je nog nooit wat besteld op AliExpress? Lees dan zeker even onze pagina met veelgestelde vragen over AliExpress door zodat je helemaal klaar bent voor je eerste bestelling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *